Aflastningen

Nordstjernens aflastningstilbud har 12 godkendte pladser og 12 værelser. Børnene i aflastningen har så vidt muligt det samme værelse, når de er på Nordstjernen samt adgang til fælles køkken, stue og badeværelser.

Typisk vil der på værelserne være en seng, der passer til barnets behov, et bord, stole, reol samt klædeskab. Inventaret omfatter ikke personlige ejendele såsom computer, TV samt andet elektronisk udstyr.

Der forefindes de hjælpemidler, som er nødvendige for at kompensere for barnets handicap. Personlige hjælpemidler bevilges af betalings kommunen.

I Aflastningen tager den pædagogiske praksis afsæt i forudsigelighed og nærvær, samt planlægning og evaluering. Der iværksættes samvær og aktiviteter, der tager udgangspunkt i det enkelte barns funktionsniveau og interesser.

I Aflastningen afdækkes barnets kognitive funktioner og der fokuseres på barnets ressourcer. Der er fokus på at udvikle færdigheder og kompetencer, samt bakke op om de udviklingstiltag, der er iværksat inden barnet startede i aflastning.

I Aflastningen er der fokus på de opgaver og aktiviteter, der er i hverdagslivet, samt inddrage børnene i de praktiske gøremål. Der er fokus på barnets sociale færdigheder og der arbejdes målrettet med visuelle og teknologiske kommunikationsredskaber. 

Aflastningen - Tilbudsportalen

Aflastningen - Tilsyn

Kontakt

Nordstjernen 
Park Alle 16 

nordstjernen@struer.dk

96 84 88 60

KONTAKT INFORMATION
Nordstjernen
Park Allé 16
7600 Struer
Tlf. 9684 8860
nordstjernen@struer.dk
Anja Graakjær Lyngklip
Forstander
anjagl@struer.dk
20 93 26 74